- Διαφήμιση -

Σοβαρό τροχαίο, σε σημείο που κινδύνευσε η ζωή του, είχε πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsplus.gr, ο καλαματιανός διαιτητής της Α1 Γιάννης Κυριακόπουλος. Τροχαίο το οποίο συνέβη στο νησί της Ζακύνθου, όπου βρισκόταν για την εργασία του ο κ. Κυριακόπουλος και είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο της κνήμης του αριστερού ποδιού, κακώσεις στο σώμα και ελαφριά διάσειση.

Την περασμένη Παρασκευή χειρουργήθηκε, στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, από τον χειρουργό ορθοπεδικό Περικλή Νικολακέα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην καθημερινότητα και την δράση η οποία ωστόσο υπολογίζεται για τις αρχές της νέας σεζόν.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αίμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο, έδωσαν οι διαιτητές κκ Νάστος, Μητσέας ενώ στο πλευρό του βρέθηκε, εκτός από την οικογένεια του, πλήθος φίλων και συναδέλφων.

Οι ευχές εκατοντάδες για έναν εκ των κορυφαίων διαιτητών που έχει αναδείξει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και, ταυτόχρονα, ενός εκ των καλύτερων παιδιών του χώρου.

Ευχές και από την συντακτική ομάδα του Sportsplus για καλή ανάρρωση και επιστροφή στη δράση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.