- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός “πάλεψε” για ένα ημίχρονο στο εκτός έδρας ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά στη συνέχεια “κατέρρευσε” και γνώρισε “βαριά” ήττα με 112-83 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ένας “καταιγισμός” τριπόντων από τους Ρώσους στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Πάνγκος να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ (33 πόντους με 11 ασίστ), έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Πασκουάλ, η οποία με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την 8η θέση και τη συμμετοχή της στα play off για πρώτη φορά στην ιστορία της.

- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά του, εμφάνισε εικόνα… διάλυσης στο τελευταίο πεντάλεπτο και γνώρισε την 22η ήττα του σε 33 αγώνες και περιμένει το τέλος μιας τραγικής ευρωπαϊκής σεζόν για την ομάδα.


Το παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, χάνοντας τα ριμπάουντ και δίνοντας ελεύθερα σουτ στη Ζενίτ, η οποία “έτρεξε” σερί 11-0 με τον Πάνγκος και τον Χόλινς να μην χάνουν σουτ. Οι Ρώσοι συνέχισαν να σουτάρουν με μεγάλη ευστοχία, αλλά οι “πράσινοι” βελτίωσαν την εικόνα τους και “μάζεψαν” τη διαφορά για το 26-22 στο 10′.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Κάτας βρήκε λύσεις στην επίθεση και από Νέντοβιτς και Γουάιτ, αλλά ο Πάνγκος συνέχισε να αποτελεί “πρόβλημα” για την άμυνα του, όπως και ο Τόμας, που έφθασε τους 9 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Με ένα κακό τελευταίο δίλεπτο μάλιστα και κάποια… αμφιλεγόμενα σφυρίγματα, η διαφορά πήγε να ξεφύγει, αλλά ένα buzzer beater του Παπαπέτρου την έφερε στο -7 (47-40) στο 20′.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, Πάνγκος και Τόμας συνέχισαν να πετυχαίνουν μεγάλα σουτ και η διαφορά “εκτοξεύθηκε” και στο +15 για τους Ρώσους (68-53), καθώς οι “πράσινοι” έκαναν από την πλευρά τους πολλά λάθη στην επίθεση και σκόραραν μόνο με βολές.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε έτσι με σκορ 76-60 υπέρ της Ζενίτ και ο Οντέτ Κάτας φάνηκε να πετάει… λευκή πετσέτα, ρίχνοντας στο παρκέ τους Βουγιούκα και Δίπλαρο. Ο Νέντοβιτς το πήρε όμως προσωπικά στην επίθεση και με συνεχόμενα καλάθια μείωσε γρήγορα τη διαφορά στο -12 (84-72). Ακολούθησε όμως ένα λάθος του έμπειρου σέντερ που “χάρισε” τρεις βολές στη Ζενίτ, αλλά και δύο τεχνικές ποινές στον πάγκο του Τριφυλλιού, οι οποίες έφεραν μία απίστευτη “πράσινη”… κατάρρευση στο τελευταίο πεντάλεπτο με εικόνες “διάλυσης” στο παρκέ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε έτσι στο 112-83 σε μία πολύ “βαριά” ήττα για τον Παναθηναϊκό.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.