- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος ήταν ο χρυσός σκόρερ της νίκης του Παμίσου επί του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό ματς, καθώς και για το μέλλον του πρωταθλήματος.

“Αρχικά ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για εμάς να αγωνιζόμαστε ξανά μετά από τόσο καιρό. Στο σημερινό παιχνιδι καταφέραμε να κερδίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπου είχε στόχο την άνοδο και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για αυτή τη μεγάλη νίκη.

- Διαφήμιση -

Είμαι δίπλα χαρούμενος διότι κατάφερα να συνδυάσω την επιστροφή μου στον Πάμισο με γκολ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το τρίποντο. Σε μια επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και για το τόσο μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας που είχαμε, καταφέραμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κοιτάξουμε τον Ναυπακτιακό στα μάτια. Οι αλλαγές ήταν πολλές βάσει της κατάστασης που ζούμε και φυσικά της νέας έδρας. Βγάλαμε πάθος, προστατέψαμε τους επικίνδυνους χώρους και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει ιδιαίτερα, σε έναν αγώνα με λιγοστές φάσεις και ευτύχησαμε να προηγηθούμε σε ένα κομβικό σημείο και φυσικά να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα ως το τέλος και να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη.

Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε ώστε κάθε αγωνιστική να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να εξυπηρετούμε το πλάνο της ομάδας.”

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και του κέντρου. Χθες αγωνίστηκε ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν ως αριστερός μπακ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Χαραυγιακό όπου δεν πρόλαβε να αγωνιστεί λόγω της πανδημίας κι επέστρεψε στον Πάμισο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Παμίσου, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Πανθουριακό κι έπειτα για ένα χρόνο στον Πάμισε προπονητή τον Αλέξη Μαντζούνη. Ύστερα έφυγε στην Αθήνα για σπουδές, όπου και αγωνίστηκε στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα στη Β’ Τοπική της ΕΠΣΑ, πριν επιστρέψει ξανά στον Πάμισο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.