- Διαφήμιση -

Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που βελτιώνεται σεζόν με τη σεζόν. Με σταθερά βήματα και πολύ σκληρή δουλειά έφτασε στο σημείο να είναι αρχηγός στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας, τη Μαύρη Θύελλα. Ταυτόχρονα αποτελεί βασικό γρανάζι στη μηχανή του Νίκου Αναστόπουλου, που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ικανότατος επιθετικός και εξαιρετικός χαρακτήρας μίλησε στο SportsPlus για διάφορα θέματα:

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Το παιχνίδι με τη Ρόδο γνωρίζαμε οτι θα ειναι δύσκολο γτ η Ρόδος θα τα εδινε ολα για την νίκη! Το παιχνίδι ξεκίνησε και η Ρόδος είχε τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο κατι που τους έδωσεένα μικρό πλεονέκτημα για να μας πιέσουν. Παρόλα αυτά, το διαχειρηστήκαμε και δεν μας έκαναν κάποια επικίνδυνη φάση. Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, έχοντας πλέον και τον αέρα και κάναμε κάποιες ευκαιρίες και πετύχαμε και ένα πολύ ωραίο γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.”

Μέχρι τωρα έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα με 3 ματς εκτός έδρας και σχετικά είμαστε ευχαριστημένοι..Τώρα ακολουθούν 2 ματς στην έδρα μας μέσα σε μια εβδομάδα.

Στόχος ειναι οι 2 νίκες ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Ειναι 2 δύσκολα παιχνιδια το πρώτο με έναν αντίπαλο πολύ καλό αμυντικά στο οποίο θα πρέπει να βρούμε διαδρόμους και το άλλο με μια ομάδα που και αυτή είχε στόχο να πρωταγωνιστήσει, αλλά δεν εχει κάνει καλο ξεκίνημα Ειναι και τα 2 ματς δύσκολα και το κάθε ένα εχει τις ιδιαιτερότητες του.

Ο στόχος της ομαδας ειναι το πρωτάθλημα! Το συναίσθημα του να εισαι αρχηγός στην Μαύρη Θύελλα, την ομάδα της πόλης σου ειναι ιδιαίτερο. Σου δίνει δύναμη και ώθηση, αλλά ταυτόχρονα νιώθεις το βάρος που εχει αυτή η ομάδα.

Ο κόσμος της ομάδας ειναι πάντα δίπλα μας Δυστυχώς για εμάς φέτος δεν μπορουν να ειναι στο γήπεδο μαζί μας και να μας δίνουν την ώθηση που ειναι πολύ σημαντική για εμάς.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.