- Διαφήμιση -

Το νέο στραπάτσο που υπέστη η ΑΕΚ, αυτή τη φορά σήμερα από τον Κολοσσό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα ο Μάκης Αγγελόπουλος να πάρει ανάποδες και σύμφωνα με σενάρια να ζητήσει από τον γενικό διευθυντή της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα να ενημερώσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου ότι η ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει εδώ και τώρα σε διαζύγιο μαζί του.

email sharing button

Το νέο στραπάτσο που υπέστη η ΑΕΚ, αυτή τη φορά σήμερα από τον Κολοσσό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε σεισμό στην ομάδα και οδήγησε στο «διαζύγιο» της Ένωσης με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος τελείωσε από την ομάδα.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα σενάρια ανέφεραν ότι η απόλυση έγινε με ρητή εντολή του Μάκη Αγγελόπουλου για άμεσο διαζύγιο εδώ και τώρα.

Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά ο Μάκης Αγγελόπουλος πήρε ανάποδες μετά το νέο κάζο της ομάδας και μετά την ήττα επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα και του ζήτησε να ενημερώσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου ότι η ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει αμέσως και χωρίς δεύτερη κουβέντα ή σκέψη σε διαζύγιο μαζί του.

Όλα έγιναν γρήγορα και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα εκτελέσει χρέη «υπηρεσιακού προπονητή» μέχρι να βρεθεί ο κόουτς που θα πάρει τα ηνία. Κάποια σενάρια αναφέρουν ότι ίσως μείνει στον πάγκο ο Γιώργος Λιμνιάτης γα ένα διάστημα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από αύριο.

O Παπαθεοδώρου ανέλαβε την ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2019. Με την ομάδα σήκωσε στις 16 Φεβρουαρίου 2020 το Κύπελλο Ελλάδας μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Προμηθέα με 61-57. Φέτος η ομάδα ξεκίνησε την σεζόν με τεράστιες προσδοκίες, αλλά απέτυχες ως τώρα παταγωδώς και έχασε τους 4 από τους 5 τίτλους που διεκδικούσε.

Με το «καλημέρα» της σεζόν η Ένωση έχασε τις δυο πρώτες κούπες που διεκδικούσε, Έχασε από την… ταπεινή Burgos στον τελικό του Final-8 του Basketball Champions League, που έγινε στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε και αποκλείστηκε και από τον τελικό του ελληνικού Super Cup.

Στη συνέχεια ήρθε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και μετά ακολούθησε και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του BCL.

Μέσα σε όλα ήταν και η κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει 6 ήττες ως τώρα (έχει σκορ 14-6) και μάλιστα έχει χάσει ακόμα και από την Λάρισα και τον Κολοσσό, που χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε αυτές τις ομάδες, και μόνο η ποιότητα του ρόστερ της Ένωσης δεν δικαιολογεί τέτοιες αποτυχίες.

basketblog.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.