- Διαφήμιση -

Στη Ρόδο έχει καταλύσει από το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της Μαύρης Θύελλας ενόψει της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Football League. Αντίπαλος της θα είναι η ομάδα της Ρόδου, η οποία έχει ισάριθμες ισοπαλίες στις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Στα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου, σίγουροι για την ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται οι Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, και Κωνσταντινόπουλος σε τέρμα και αμυντική γραμμή, αντίστοιχα.

- Διαφήμιση -

Στην τριάδα των χαφ, προβάδισμα έχουν οι Παπατόλιος, Παυλίδης και Σουμπίνιο, με τον Ζαχαρόπουλο να διεκδικεί μια θέση.

Στην τριάδα της επίθεσης, σίγουρος στο ένα άκρο θεωρείται ο σκόρερ με την Επισκοπή, Μπουσμπίμπα. Για το άλλο άκρο “μονομαχούν” Αλεξόπουλος , Κέρι και Ηλιόπουλος (φαβορί ο πρώτος), ενώ για την κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Μαρκόφσκι, με εναλλακτική τον Φελίπε.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως ακολουθούν δύο παιχνίδια την προσεχή εβδομάδα και οι πολλές επιλογές σε κάθε θέση, λύνουν τα χέρια του Νίκου Αναστόπουλου.

Απόντες από την 22μελη αποστολή είναι οι Γκαλίτσιος, Νατσιόπουλος, Καρούτης και Καραχάλιος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.