- Διαφήμιση -

Έτοιμοι για το «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League , θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιώργος Μασούρας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές βγήκαν «καθαρές» και έτσι θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής (11/04, 19:30) στο Καραϊσκάκη.

Η ανησυχία μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (1-1) έδωσε τη θέση της στην ηρεμία στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

- Διαφήμιση -

Ο Μεσσήνιος στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν αρνητική, καθώς δεν προκύπτει μυϊκός τραυματισμός. Όσο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, είχε εμφανίσει ήπια συμπτωματολογία διάσεισης, μετά τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες», διακομίσθηκε σε θεραπευτήριο της πόλης, και υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, με τα αποτελέσματα να φέρνουν καλά νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.