- Διαφήμιση -

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα έληγε χωρίς γκολ, αλλά στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων οι Θεσσαλονικείς σκόραραν με εκτέλεση φάουλ του Μουργκ (0-1). Κατά τον Χιμένεθ, όμως, δεν υπήρχε κανένα φάουλ, με τον Ισπανό προπονητή της Ένωσης να μην κρύβει τον εκνευρισμό του μιλώντας στην Cosmote TV.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ…

Για την ήττα: «Με τέτοιες αποφάσεις των διαιτητών δεν έχουμε τύχη. Δεν υπήρχε κανένα φάουλ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι για 93 λεπτά και στο τέλος η ποιότητα του Μουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δεν μπορούσαμε να έχουμε καμία αντίδραση στο λεπτό που ήρθε το γκολ»

Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, δώσανε τα πάντα, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως το κλειδί βρίσκεται αν έπαιρνε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Το θετικό είναι πως παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλεύουμε έτσι ώστε να πάμε καλά αν μας το επιτρέψουν οι τραυματισμοί και η κούραση».

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.