- Διαφήμιση -

Για προσπάθεια δωροδοκίας του πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το 2018, κάνει λόγο ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ήταν το ματς που έκρινε τον τίτλο με όσα έγιναν στο τέλος, μετά την ακύρωση του γκολ των Θεσσαλονικέων και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Και είναι ένα παιχνίδι για το οποίο οι συζητήσεις συνεχίζονται ακόμη και θα συνεχιστούν.

- Διαφήμιση -

Σε αυτό «βοηθάει» και η καταγγελία που έκανε ο Βράνιες, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ τότε, μιλώντας στη σερβική Kurir.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έπαιξα σε στημένο παιχνίδι, δεν το ξέρω. Υπήρχε η φημολογία όταν έπαιζα στην Ελλάδα, ότι πολλά παιχνίδια ήταν υπό αμφισβήτηση, αλλά ποτέ δεν μπλέχτηκα σε τέτοια πράγματα. Είμαι μεγάλος αντίπαλος τέτοιων μαφιόζικων πραγμάτων.

Είχα μια τέτοια εμπειρία όταν έπαιζα στην ΑΕΚ. Καθόμουν σπίτι ένα βράδυ και χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένας μάνατζερ από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε καλά. Ήταν το ματς εκείνο όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης μπήκε με το όπλο. Ήταν ένα ματς για τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα με αυτό, ενημέρωσα τον σύλλογο για το τι συνέβη. Οι δικοί μου από τον σύλλογο αντέδρασαν», είπε αρχικά ο Βόσνιος αμυντικός και πρόσθεσε.

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευγενική συζήτηση και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποί του θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα σε μένα. Του είπα ας έρθουν και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, γιατί ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας μου. Μόνο αυτοί θα έχαναν, όχι εγώ».

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.