- Διαφήμιση -

ΗΑΕΚ ήταν ελαφρώς καλύτερη από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτός ήταν που σκόραρε στο 95′ με τον Μουργκ και είναι κοντά στην πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ νωρίς και συγκεκριμένα στο 8′ με τον Λόπες, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Τάνκοβιτς. Αυτός, άλλωστε, ήταν ο πιο δραστήριος από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι πατούσαν καλύτερα και απείλησαν και στο 26′ με τον Ολιβέιρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

- Διαφήμιση -

Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να ανεβαίνουν κάπως μετά το 30′, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και έχοντας κι αυτοί μια καλή στιγμή πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ήταν στο 43′, όταν ο Τσιντώτας έκανε λάθος και η μπάλα πήγε στον Τζόλη, ο οποίος όμως έκανε αδύναμο σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό. Πιο αργό από ό,τι στο πρώτο. Η ΑΕΚ εξακολουθούσε να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση για να κάνει κάτι καλό επιθετικά αλλά δεν μπορούσε, ενώ ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά έδινε την εντύπωση ότι και με το 0-0 θα ήταν ικανοποιημένος. Και η αλήθεια είναι ότι για 0-0 ήταν το παιχνίδι, μέχρι που ήρθαν οι καθυστερήσεις…

Στο 91′ ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε τον Τζόλη για να βάλει τον Μουργκ και τέσσερα λεπτά μετά, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, αυτός ήταν που έγραψε το 0-1 με εκτέλεση φάουλ και έδωσε ξεκάθαρο πρόβλημα πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νταντσένκο, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Γαλανόπουλος (63′ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος (88′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63′ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68′ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64′ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (64′ Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (91′ Μουργκ), Κρμέντσικ (73′ Σβιντέρσκι).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.