- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου, μετά το 1-1 στον πρώτο ημιτελικό.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και στο 11′ είχε και την πρώτη καλή στιγμή του. Βασικά, είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και ήταν για τους ερυθρόλευκους, με τον Χασάν να μην πλασάρει καλά κα τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει. Πέντε λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Σα να κάνει το ίδιο σε σουτ του Μιλιντσεάνου, αφού απείλησαν και οι γηπεδούχοι, για να συνεχιστεί το ματς με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά.

- Διαφήμιση -

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΣ έπαιζαν για το γκολ και τελικά αυτοί που πέτυχαν ήταν οι Γιαννιώτες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπα έκανε το χέρι και ο διαιτητής, μετά και την εξέταση του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Εραμούσπε έγραψε το 1-0. Τέλειο κλείσιμο στο πρώτο 45λεπτο για τους γηπεδούχους, κακό για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχασαν με τραυματισμό και τον Παπασταθόπουλο.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 47′ με τον Μπρούμα αλλά αυτός τελείωσε άσχημα τη φάση ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση, για να ακολουθήσει στο 55′ η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ για το 2-0 αλλά ο Σα νίκησε τον Μιλιντσεάνου στο τετ α τετ. Ήταν μια φάση που υπενθύμιζε στους ερυθρόλευκους πόσο επικίνδυνοι μπορούσαν να γίνουν οι γηπεδούχοι.

Όπως έγινε και στο 65′ δηλαδή, όταν ο Σάλιακας γύρισε από δεξιά και ο Μιλιντσεάνου εκτέλεσε από κοντά αλλά ο Σα βγήκε ξανά νικητής στη «μονομαχία» τους. Βλέποντάς τα αυτά, ο Μαρτίνς συνέχισε τις αλλαγές του ελπίζοντας σε βελτίωση της ομάδας του και τελικά στο 73′ ήρθε η ισοφάριση: Σέντρα του Φορτούνη, γυριστό σουτ του Χασάν και 1-1.

Γκολ που έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 78′ και στο 80′ είχε τις φάσεις για το 1-2 με τον Ελ Αραμπί αλλά αυτός, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζει, δεν βρήκε δίχτυα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81′ Πανουργιάς), Παμλίδης (87′ Μπρένερ), Μιλιντσεάνου (81′ Κάργας).

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος (46′ Χολέμπας), Λαλά (46′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μασούρας), Καμαρά (69′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα (69′ Ελ Αραμπί), Χασάν.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.