Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid - Camp Nou, Barcelona, Spain - April 5, 2021 Barcelona's Ousmane Dembele in action with Real Valladolid's Nacho REUTERS/Albert Gea
- Διαφήμιση -

«Μύριζε» γκέλα στο Καμπ Νου για την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Δευτέρας αλλά στο τέλος… μίλησε ο Ντεμπελέ. Η εξαιρετικά στημένη Βαγιαδολίδ κρατούσε για 90 λεπτά στο μηδέν τους Καταλανούς αλλά τότε εμφανίστηκε ο Γάλλος επιθετικός και με ένα ωραίο σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Κούμαν με 1-0.

Μια νίκη που φέρνει στην Μπαρτσελόνα στον πόντο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και την επαναφέρει στο +2 από τη Ρεάλ την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο (10/4) στη Μαδρίτη. Άξιζαν κάτι παραπάνω οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 79′ λόγω αποβολής του Πλάνο.

- Διαφήμιση -

Οι σημαντικότερες στιγμές στο πρώτο μέρος ήταν δύο δοκάρια. Πρώτα για τη Βαγιαδολίδ στο 9′ με τον Κόντρο να σημαδεύει σίδερο με κεφαλιά και στο 45′ απάντησε στα δοκάρια η Μπαρτσελόνα με τον Πέδρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν για το γκολ αλλά ο Μασίπ είχε ορθώσει τείχος και κρατούσε το μηδέν όποτε χρειαζόταν. Στο 79′ η Βαγιαδολίδ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Πλάνο με απ’ ευθείας κόκκινη και στο 90′ ήρθε η λύτρωση για την Μπάρτσα.

Ο Ντε Γιονγκ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αραούχο πήρε την κεφαλιά και ο Ντεμπελέ με ωραίο σουτ από κοντά έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (87’ Πουτς), Μινγκέθα (63’ Αραούχο), Άλμπα, Λενγκλέ, Μπούσκετς (63’ Μπρέθγουεϊτ), Πέδρι (75’ Μορίμπα), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν (63’ Τρινκάο)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Χάβι Σάντσεθ, Ολάθα, Γιάνκο (64’ Ερβίας), Μπρούνο, Πλάνο, Μέσα, Νάτσο, Αλκαράθ, Γκουαρδιόλα (76’ Μάρκος Αντρέ), Κενάν Κόντρο (84’ Βάλδο Ρούμπιο)

in.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.