- Διαφήμιση -

Η δεύτερη αγωνιστική των play out της Superleague «σημαδεύτηκε» από τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, ήταν και η μοναδική της συγκεκριμένης «στροφής» του μίνι πρωταθλήματος.

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στη Supeleague μετά από σχεδόν τρεις μήνες και 12 παιχνίδια.

- Διαφήμιση -

Οι Κρητικοί επικράτησαν στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των play out, και ανέβηκαν στους 23 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του Παναιτωλικό και ΑΕΛ.

 360p geselecteerd als afspee

Η «μάχη» των δυο συγκεκριμένων ομάδων στη Λάρισα δεν έβγαλε νικητή (1-1) κι έτσι βλέπουν και οι δυο τη… πλάτη του ΟΦΗ (στο -2 οι Αγρινιώτες και στο -3 οι «βυσσινί).

Απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις κράτησε η Λαμία, που έφερε 1-1  μέσα στην έδρα της με τον Βόλο. Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης πήραν από ένα βαθμό (1-1) στο Περιστέρι.

Η επόμενη αγωνιστική (10/4):

Βόλος-Παναιτωλικός (15:00)

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ (17:15)

Ατρόμητος-Λάρισα (19:30)

Η βαθμολογία

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.