- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνίδι, η Καλαμάτα πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Επισκοπή και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε 3 ματς.

Οι Μελανόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν. Πιο συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό ο Μπουσμπίμπα έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια συγκλίνοντας από αριστερά και σουτάροντας στην κλειστή γωνία του Βουτσελά για το 1-0.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι, έχοντας πάρει αυτό που ήθελαν με το γρήγορο τέρμα, έδωσαν χώρο στην Επισκοπή, η οποία έδειξε ότι είναι αρκετά καλή ομάδα. Δημιούργησε μάλιστα δύο κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ενώ γενικά είχε την υπεροχή των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας.

Στο 18ο λεπτό ο Ταϊρης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξ’ επαφής κεφαλιά του Τσιριγώτη μετά από υπέροχη ενέργεια και σέντρα του Σουμπασάκη από δεξιά.

Στο 88ο λεπτό, οι Κρητικοί είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Γεωργούσης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Ταϊρη ομομόναχος αλλά γλίστρησε και δεν μπόρεσε καν να σουτάρει.

Η Καλαμάτα πέρα από το γκολ του Μπουσμπίμπα, δεν είχε άλλη μεγάλη ευκαιρία. Κυριότερη ήταν το σουτ του Αλεξόπουλου στο 47΄το οποίο κόντραρε και πήγε κόρνερ.

Συνοψίζοντας, η Μαύρη Θύελλα από το σημερινό παιχνίδι κρατάει τους πολύτιμους 3 βαθμούς απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Η εικόνα της δεν ήταν πολύ καλή, αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με το πολύ ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει. Ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος, το θέμα είναι να παίρνει η ομάδα τους βαθμούς και ευελπιστούμε πως παράλληλα θα βελτιώνεται και η ομάδα.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παναγιώτου, Παυλίδης (75′ Ζαχαρόπουλος), Αναστασόπουλος (46′ Παπατόλιος), Σουμπίνιο (60′ Κέρι), Μπουσμπίμπα (72′ Τριανταφυλλάκης), Μαρκοφσκι, Αλεξόπουλος (72′ Ηλιόπουλος).

Επισκοπή (Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ (45′ λ.τ Γεωργούσης), Ανδρέου (67′ Γιαννιώτης), Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Τιάγκο, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης (67′ Τσιόφλιος), Σουμπασάκης (80′ Κουτάντος), Λίμα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.