- Διαφήμιση -

Η προτελευταία αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε, με τις έξι από τις οκτώ ομάδες των πλέι οφ της φετινής σεζόν να είναι γνωστές. 

Δύο εισιτήρια απομένουν για να συμπληρωθεί η οκτάδα, τα οποία θα διεκδικήσουν η Ζενίτ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπασκόνια και η Βαλένθια. Σε καλύτερη μοίρα απ’ όλους είναι η Ζενίτ, η οποία έχει δύο σχετικά εύκολα παιχνίδια στην έδρα της απέναντι σε αδιάφορες ομάδες που δεν τα πήγαν καλά φέτος στη διοργάνωση. Ο λόγος για τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό.

- Διαφήμιση -

Με δύο εντός έδρας νίκες, οι Ρώσοι περνούν στην επόμενη φάση. Σε δύσκολη θέση είναι η Ρεάλ, η οποία, όμως κι αυτή κρατάει την τύχη στα χέρια της. Αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική την ισχυρή Φενέρ στην Πόλη, τότε προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Αν χάσει, έμπλεξε για τα καλά, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία και με την Μπασκόνια και με την Βαλένθια. Οι δύο τελευταίες ομάδες παίζουν μεταξύ τους κι ο νικητής θα ελπίζει σε πρόκριση.

Να σημειωθεί ότι σε τριπλή ισοβαθμία στο 19-15, μένει έξω η Ζενίτ.

Τα αποτελέσματα της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής:

Μπασκόνια – Αναντολού Εφές 101-111 (παρ.)
Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 86-83 (παρ.)
Μπάγερν Μονάχου – Ζάλγκιρις Κάουνας 71-70
Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 76-64
Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια 86-90
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 2/4 στις 97-72
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Βιλερμπάν 87-53
Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 82-73
Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 72-63

Η βαθμολογία:

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.