- Διαφήμιση -

Μπάγερν έτοιμη για οκτάδα! Σε έναν αγώνα… θρίλερ, οι Βαυαροί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος και κατάφεραν να επικρατήσουν με 71-70 απέναντι στη μαχητική Ζαλγκίρις εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα play off της φετινής Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Παρότι οι Λιθουανοί έδειχναν πως θα «έκλεβαν» τον αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον τρομερό Λούτσιτς και να φτάσουν στη σπουδαία νίκη. Εκπληκτικός ο Σέρβος που μέτρησε 13 πόντους και 6 ασίστ, βάζοντας το… λιθαράκι του στη νίκη της Μπάγερν.

- Διαφήμιση -

Μεγάλη εμφάνιση για τον Τόμας Γουόκαπ που τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ωστόσο είδε την ομάδα του να χάνει στο φινάλε…

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι, με τον Λεκαβίτσιους να κάνει τη διαφορά για τη Ζαλγκίρις και να σκοράρει 8 πόντους, στο 21-22 της πρώτης περιόδου. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει κάποια διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 37-36.

Ο Γουόκαπ άρχισε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες και άρχισε να σημειώνει συνεχόμενους πόντους, με τον Λούτσιτς να απαντάει με τον δικό του τρόπο. Εκεί που όλα έδειχναν πως η Ζαλγκίρις θα έφευγε με το διπλό, η Μπάγερν κατάφερε να βρει τέσσερις πόντους στο φινάλε και αφού πρώτα ευστόχησε ο Γκιστ από κοντά, ακολούθησαν οι δύο εύστοχες βολές του Λούτσιτς, με τις οποίες διαμόρφωσε και το τελικό 71-70.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 16-14, 20-18, 14-16

In.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.