- Διαφήμιση -

Με προπόνηση στο γήπεδο Διαβολιτσίου ” Καπετάν Βασίλης”
σήμερα στις 16.00 θα συνεχιστεί η προετοιμασία του ΑΟ Διαβολιτσίου.

Το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα έχει μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με τον Α.Ο. Τσιλιβή που θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας.

- Διαφήμιση -

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θυμίζουμε δεν είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ είχαν αναβληθεί και δύο ακόμη αγώνες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες, ειδικά απέναντι σε ομάδες με τον ίδιο στόχο της παραμονής.

Η σειρά με την οποία θα γίνουν οι αγώνες και αν οι αναβληθείσες αναμετρήσεις διεξαχθούν πριν την επανέναρξη με τον ΑΟ Τσιλιβή, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι οι δύο αγώνες που εκκρεμούν είναι Αίας Γαστούνης – ΑΟΔ και ΑΟΔ – Εθνικός Σκουληκάδου.

Τέλος, σημαντική κίνηση στην ενίσχυση του ρόστερ είναι η παραμονή του Γουέσλεϊ από την Καλαμάτα ως δανεικού, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης όπου ήδη υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παικτες.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.