- Διαφήμιση -

Το χατήρι όσων επιθυμούσαν διάλυση του πρωταθλήματος γυναικών βόλεϊ έγινε πράξη μετά τις αποφάσεις Αυγενάκη-λοιμωξιολόγων. Πριν λίγο η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως πλέον δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες και το πρωτάθλημα δε θα ολοκληρωθεί.
Είναι πλέον οριστικό. Το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών διακόπτεται για δεύτερη σερί μετά τις αποφάσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων. Οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν βγαίνουν και η ΕΟΠΕ αναμένεται να σφραγίσει την παύλα στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα κορωνοϊού ήταν ελάχιστα στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, παρά το γεγονός ότι έγιναν σημαντικές επενδύσεις από πολλές ομάδες, πλέον το μόνο που απομένει είναι και η τυπική επιβεβαίωση του λουκέτου. Ουδείς βέβαια μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι συνέπειες από τη δεύτερη σερί ματαίωση της σεζόν σε ένα πρωτάθλημα που υποσχόταν μεγάλες συγκινήσεις.

- Διαφήμιση -

Μην ξεχνάμε ότι βάσει του χρονοδιαγράμματος της παγκόσμιας ομοσπονδίας το πρωτάθλημα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Απριλίου. Η ομοσπονδία σε συμφωνία με τις ομάδες προσανατολίζεται στο να διεξάγει κάποιου είδους κύπελλο προκειμένου να μην ολοκληρωθεί εντελώς άδοξα η φετινή χρονιά.

Μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

Sdna

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.