- Διαφήμιση -

Ο Βασίλης Γεωργακλής αποτελεί τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού Ανάληψης από το καλοκαίρι του 2020. Τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε την ομάδα από τη θέση του γενικού αρχηγού. Σε 5 χρόνια στην ομάδα, ο ικανότατος νεαρός παράγοντας έχει τεράστια συμβολή στην επιτυχία της ομάδας, πανηγυρίζοντας 2 ανόδους και 3 παραμονές στην Α’ Τοπική της Μεσσηνίας, καθώς και 2 προκρίσεις στους 8 του κυπέλλου της Μεσσηνίας απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Ο Βασίλης Γεωργακλής μίλησε στο SportsPlus για όλους και όλα:

- Διαφήμιση -

Για τη φετινή σεζόν: Εμείς θα θέλαμε να συνεχιστεί η σεζόν, καθώς έχουμε χτίσει μια πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής μας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και γίνονται ατομικές προπονήσεις μέσω διαδικτύου, δείγμα του πόσο θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο Έχουμε ανέβει επίπεδο πλέον ως σύλλογος, έχουμε σταθεροποιηθεί στην Α’ Τοπική και έχουμε φέρει παίκτες και προπονητές όπως ο Γουίλι Αντωνίου, ο Σωτήρης Δημητρακόπουλος, ο Νίκος Κακογιάννης, ο Νίκος Κατσίποδας ο Νίκος ο Γεωργακλής και άλλοι, με εμπειρίες από ψηλότερες κατηγορίες, που κανείς δεν περίμενε πως θα φέρουμε.

Για το σχεδιασμό και τους στόχους της νέας σεζόν: Ήδη γίνονται τα σχέδια για την ερχόμενη σεζόν και υπάρχει συμφωνία με το Νίκο Γεωργακλή, ώστε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με βοηθό τον Κώστα Λαμπρόπουλο. Μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με κάποιους παίκτες, ενώ στόχος μας είναι να διατηρηθεί όλος ο φετινός κορμός και να γίνουν ακόμη 3-4 ποιοτικές προσθήκες. Έχουμε αποδείξει ως διοίκηση πως όποιους θέλουμε τους κρατάμε και νομίζω θα τα καταφέρουμε και φέτος.

Για του χρόνου έχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους από τους φετινούς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, στο οποίο έχουμε κάνει δύο μεγάλες προκρίσεις στους 8, απέναντι στον Πανθουριακό και τον Πάμισο φέτος. Από τη στιγμή που έχουμε καθιερωθεί στην υψηλότερη κατηγορία, στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και μια πρόκριση στους 4 ή και στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα μεταγραφικά, είχαμε κλείσει για τον Ιανουάριο 4 παίκτες, 2 έμπειρους και 2 νεαρούς από ομάδες κοντά στη Μεσσήνη. Για το καλοκαίρι υπάρχει συμφωνία και με τους 4, και τους 2 νεαρούς και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό από τη Μεσσηνία, καθώς και για μέσο από το Άργος με θητεία στον Παναργειακό και τη Γ’ Εθνική. Αντίστοιχη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες έχει και ο μεσοεπιθετικός από τη Μεσσηνία, οπότε ο σχεδιασμός ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με γνώμονα την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Για το γηπεδικό: Το γήπεδο στον Άγιο Νικόλαο θα είναι έτοιμο από τη μεθεπόμενη σεζόν, με νέα αποδυτήρια, πάγκους και εξέδρες, οπότε τότε θα εγκατασταθούμε εκεί, στη φυσική μας έδρα.

Την ερχόμενη σεζόν θα χρησιμοποιούμε ως έδρα το γήπεδο της Μεσσήνης, στο οποίο θα αγωνιζόμαστε κατά κύριο λόγο Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, από τη στιγμή που θα τοποθετηθούν προβολείς.

Για το λόγο αυτό τα αποδυτήριά μας στο γήπεδο της Μεσσήνης θα ανακαινιστούν, θα τοποθετηθούν πλακάκια σε όλο το χώρο, καινούριοι πάγκοι και ντουλάπες. Επίσης, μας παραχωρήθηκε από το δήμαρχο Μεσσήνης χώρος για τα γραφεία της ομάδας και για τα αποδυτήρια της ακαδημίας μας.

Για το διοικητικό σχήμα: Ήδη έχουμε δύο προσθήκες, την Έλενα Μπαρμπίτσα ως υπεύθυνη επικοινωνίας και το Νίκο Γιαννόπουλο, και με το πέρας της καραντίνας θα γίνει εκδήλωση – κάλεσμα στο χωριό της Ανάληψης ώστε να συμμετάσχουν και άλλα άτομα.

Από την υπάρχουσα διοίκηση, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουμε άπαντες, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την περαιτέρω ανέλιξη της στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ερώτηση δική μου προς τον πρόεδρο: Είχες υποβάλλει την παραίτηση σου μετά από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, η οποία δεν έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη; Θα συνεχίσεις ως πρόεδρος;

Απάντηση του Β. Γεωργακλή: Ναι είχα υποβάλει την παραίτηση μου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, η οποία δεν έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Εφ’ όσον λοιπόν συνεχίσουν όλα τα μέλη στη διοίκηση, θα συνεχίσω κι εγώ από τη θέση του προέδρου.

Για την ακαδημία: Υλοποιείται πλέον κάτι πολύ σημαντικό στον Ολυμπιακό Ανάληψης με τη δημιουργία της ακαδημίας της ομάδας. Στόχος μας είναι σε λίγα χρόνια, μεγάλο μέρος του ρόστερ της ομάδας να προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Η σημασία που δίνουμε σε αυτό το εγχείρημα φαίνεται από το γεγονός πως προπονητές της ανέλαβαν οι ίδιοι με την αντρική ομάδα (Νίκος Γεωργακλής και Κώστας Λαμπρόπουλος), ενώ στο πλευρό τους θα τοποθετηθεί και παλαιός παίκτης της ομάδας ως βοηθός τους.

Να τονίσω στο σημείο αυτό πως η διοίκηση της ακαδημίας θα αποτελείται από διαφορετικά άτομα, με διάθεση να προσφέρουν κι αυτοί τα μέγιστα στο σύλλογο.

Για τη διαδρομή του Ολυμπιακού Ανάληψης: Θέλω να ευχαριστήσω στο σημείο αυτό τις παλαιότερες διοικήσεις που συνετέλεσαν στη συνεχή άνοδο της ομάδας, τον προπονητή Δημήτρη Αναστασόπουλο, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας καθώς και το Σπύρο Τσίκινη που κάθισε κι αυτός στον πάγκο της ομάδας.

Για το μήνυμα του στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας: Η υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο της ομάδας είναι πως κάθε χρόνο θα προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη σεζόν, ώστε ο Ολυμπιακός Ανάληψης να ανέβει ακόμη περισσότερο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Μεσσηνίας.

Αυτά μας δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ανάληψης σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Από την πλευρά μου θέλω να τον ευχαριστήσω για την προθυμία του να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, την άριστη φιλοξενία του προς όλους στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού Ανάληψης και να σημειώσω πως το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη παράγοντες με το ήθος του Βασίλη Γεωργακλή.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.