SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ, με τον Λάζλο Μπόλονι να σχολιάζει το παιχνίδι.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με πολύ ωραίο γκολ του Βέλεθ αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Λιβάι Γκαρσία, με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 1-1 και τον Ρουμάνο προπονητή του Παναθηναϊκού να δηλώνει τα εξής στη Nova…

- Διαφήμιση -

Για το παιχνίδι: «Δεν ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι ενδεχομένως. Δεν ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε μία ισορροπία. Πάνω κάτω αυτό καταφέραμε. Θα θέλαμε να είχαμε παραπάνω παρουσία στην κατοχή αλλά και επιθετικά. Στη διάρκεια του α’ μέρους ήμασταν κάτω από τις δυνατότητές μας. Ναι, αισθανθήκαμε μία μικρή υπεροχή από την ΑΕΚ. Είμαι όμως ευχαριστημένος από το β’ μέρος διότι πήγαμε το ματς εκεί που εμείς επιθυμούσαμε».

Για το τι κρατάει: «Αν για κάτι λυπάμαι, είναι για το γκολ που δεχόμαστε. Πριν την ισορροπία που έσπασε είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας δύο φορές. Είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε μακριά τη μπάλα, ακόμα και στις κερκίδες. Δεν το κάναμε. Δεν τη στείλαμε και δεχθήκαμε το γκολ».

Για τη βαθμολογία: «Ναι, δυστυχώς είμαστε εμείς που ερχόμαστε από πίσω στη βαθμολογία. Εάν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε βρεθεί στην 12η ή 13η θέση και σήμερα παίζουμε για όσο το δυνατόν πιο ψηλά, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτήν την πορεία. Βεβαίως υπήρχαν και αγώνες που δεν τα καταφέραμε».

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.