- Διαφήμιση -

Αισιοδοξία επικρατεί στις ομάδες της Football League πως η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα ανάψει το «πράσινο φως» ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να δρομολογηθεί άμεσα η έναρξη του πρωταθλήματος στην 3η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

powered by Rubicon Project

- Διαφήμιση -

Τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων αναμένουν στη Football League ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα και υπάρχει αισιοδοξία για θετική απόκριση στο αίτημα. Αν όλα πάνε καλά την ερχόμενη Δευτέρα (15/02), λοιπόν, οι 20 ομάδες (δύο όμιλοι των 10) φαίνεται πως θα ξεκινήσουν προπονήσει και εντός 25 ημερών (μέχρι 10 Μαρτίου) θα γίνει και η σέντρα, στο πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί με ταχύτατους ρυθμούς. Σε 15 ημέρες αναμένεται να υπάρξει αντίστοιχη απόφαση και τη Γ’ Εθνική, εφόσον υπάρξουν εγγυήσεις ότι θα τηρούνται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, στα πρότυπα της Superleague 1 και της Superleague 2.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.