- Διαφήμιση -

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕ Μάνης, Ηλίας Λουκαρέας, μίλησε στο SportsPlus για τη σημερινή κατάσταση στον αθλητισμό. Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Ο αθλητισμός δυστυχώς έχει μπει σε χειμερία νάρκη εδώ και μήνες και από ότι φαίνεται θα μείνει αρκετά ακόμα. Εξυπακουεται ότι όλος ο κόσμος όπως και η χώρα μας ζουν προτογνωρες καταστάσεις λόγω του κορωνοιου σε όλα τα επίπεδα.Εξηπακουεται ότι πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων και ότι γίνει πρέπει πρώτα από όλα να διασφαλιστεί .Αρμόδιοι σε αυτό είναι μόνο οι ειδικοί κι αυτοί θα πάρουν τις αποφάσεις.

- Διαφήμιση -

Φυσικα γεννιούνται σε όλους μας εύλογα ερωτήματα πως είναι ακίνδυνη μια τάξη σχολείου με 25 μαθητές και είναι επικίνδυνη η άθληση 20 αθλητών σε ένα τεράστιο χώρο όπως είναι το γήπεδο και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο . Εξυπακούεται ότι επιθυμία δική μου όπως κι όλων είναι η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Προσωπικη μου άποψη είναι ότι μάλλον είναι δύσκολο αυτό να γίνει κάτι που θα είναι ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν ξέρω πόσες ομάδες θα έχουν κουράγιο και δυνατότητα να συνεχίσουν.Χρειαζετε βοηθεια από την πολιτεία ειδικά για τα τεστ και άμεσες αποφάσεις γιατί αν δεν γίνει αυτό το πρώτο δεκαήμερο του μηνός μετά δεν θα έχει νόημα γιατί δεν θα υπάρχουν χρονικά περιθώρια!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.