Ìüíç óõæÞôçóç êáé øÞöéóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Ðïëéôéóìïý êáé Áèëçôéóìïý «Áíáìüñöùóç èåóìéêïý ðëáéóßïõ ôùí áñ÷áéñåóéþí ôùí áèëçôéêþí öïñÝùí, äéáêñéíüìåíïé óõíïäïß áèëçôþí ÁìåÁ, óýóôáóç ÅèíéêÞò Ðëáôöüñìáò ÁèëçôéêÞò Áêåñáéüôçôáò, ÅëëçíéêÞ ÏëõìðéáêÞ ÅðéôñïðÞ (Å.Ï.Å.), ÅëëçíéêÞ ÐáñáïëõìðéáêÞ ÅðéôñïðÞ (Å.Ð.Å.) êáé Üëëåò äéáôÜîåéò». ÅÉÓÇÃÇÔÅÓ: Ðáíáãéþôá (Íüíç) Äïýíéá êáé ÁèáíÜóéïò (ÈÜíïò) ÌùñáÀôçò. Óçìåßùóç: Ç ÄéÜóêåøç ôùí ÐñïÝäñùí áðïöÜóéóå óôç óõíåäñßáóç ôçò 10çò Óåðôåìâñßïõ 2020 ôç óõæÞôçóç ôïõ íïìïó÷åäßïõ óå ìßá (1) óõíåäñßáóç.
- Διαφήμιση -

Football League – Γ’ Εθνική παραμένουν στον «πάγο» όπως προκύπτει από την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας αλλά το θέμα είναι ανοιχτό για την FL.

Καμία αναφορά δεν έγινε στις ανακοινώσεις για τα νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού την Παρασκευή (29/1) που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα (1/2).

- Διαφήμιση -

Παρά το γεγονός ότι Football League – Γ’ Εθνική περίμεναν τις αποφάσεις των Λοιμωξιολόγων στα αίτηματα για επιστροφή στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση, στην ενημέρωση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα σχετικό για τις δύο κατηγορίες.

Ειδικότερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε «λειτουργία Super League 1 & 2 και Basketball League». Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως υπήρξε αρνητική απάντηση από τους «ειδικούς».

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ενδεχομένως οι Λοιμωξιολόγοι δεν ήταν σε θέση να προλάβουν την Παρασκευή (29/1) να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν τις επόμενες ώρες και μάλιστα με θετική έκβαση σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις προπονήσεις για την Football League.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την Super League 2. Πρώτα ανακοινώθηκαν τα μέτρα στα μέσα του Δεκέμβρη και μετά -σχετικά άμεσα- δόθηκε πράσινο φως για την εκκίνηση.

Για τη Γ’ Εθνική τα πράγματα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, δεν είναι και τόσο καλά…

Επιπλέον, στην ενημέρωση για τα νέα μέτρα τονίστηκε πως επανέρχεται από αύριο στις 6 το πρωί ο Χάρτης Μέτρων Υγειονομικής Ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19.

Διαμορφώνονται δύο επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας, το επίπεδο Α’- επιτήρησης (το οποίο απεικονίζεται με κίτρινο χρώμα) και το επίπεδο Β’ – αυξημένου κινδύνου (το οποίο απεικονίζεται με κόκκινο χρώμα και) στο οποίο ισχύουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα. Το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας κάθε περιφερειακής ενότητας καθορίζεται από το επιδημιολογικό της φορτίο. Οι επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές κατατάσσονται στο κόκκινο επίπεδο, στο οποίο μπορούν να μπουν τόσο Τοπικές Κοινότητες και Δημοτικές Ενότητες, όσο και Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες και ολόκληρες Περιφέρειες αν το επιβάλλουν τα δεδομένα.

Mikriliga

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.