- Διαφήμιση -

Εκτός Basketball Champions League τέθηκε το Περιστέρι που ηττήθηκε με δραματικό τρόπο από την VEF Ρίγα στη Λετονία με 60-57 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλών.

Ένα τρίποντο του Ζόρικς στο 1.4΄΄ για τη λήξη έκοψε τα… φτερά του Περιστερίου, το οποίο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Basketball Champions League. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ηττήθηκε 60-57 από τη Ρίγα στη Λετονία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου, με τους γηπεδούχους να «τερματίζουν» στην προνομιούχο δεύτερη θέση και να παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» (πλέι οφ) της διοργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης με 19 πόντους με 7/10 εντός πεδιάς, ενώ ο Τεράν Πέτεγουεϊ σταμάτησε στους 11 πόντους και στην καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους, μην βοηθώντας το ίδιο στο δεύτερο μισό. Σπουδαία σουτ στα τελευταία λεπτά από τον Καράμπελα, που είχε 8 πόντους και 4 ασίστ. Πολυφωνία στην επίθεση για τους γηπεδούχους με πρώτο σκόρερ τον Όλμαν (17π., 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και ακολούθησαν οι Άτε (11π.) Ζόρικς και Σκέλε (από 10π.).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.