- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός είχε μέτρια εικόνα και έμεινε με 10 παίκτες στο 55′, αλλά ακόμη κι έτσι βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 2-0 τον Βόλο στη 19η αγωνιστική της Superleague και να πετύχει την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.


Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν σε μία από τις λίγες ευκαιρίες τους στο ματς, με τον Καμπετσή να στέλνει με κόντρα την μπάλα στα δίχτυα και “καθάρισαν” το παιχνίδι με τον Ιωαννίδη στην αντεπίθεση, παρότι αγωνιζόταν ήδη με παίκτη λιγότερο.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι
Ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προσπάθησε να “απειλήσει” από τα πρώτα λεπτά. Εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των παικτών του Τριφυλλιού, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές φάσεις για γκολ, με τον Φεράρι να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με σέντρα σουτ στο 18′ και τον Μπαρτόλο να “γλείφει” το κάθετο δοκάρι με “τσίμπημα” της μπάλας μέσα στην περιοχή, δύο λεπτά αργότερα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε έτσι στο 26΄με μία άστοχη κεφαλιά του Ιωαννίδη, αλλά οι Βολιώτες συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση, με κακές επιλογές μόνο στην τελική προσπάθεια.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μπόλονι ήταν αυτή που άνοιξε τελικά το σκορ στο 42′. Από κεφαλιά του Μαουρίτσιο ο Κλέιμαν απέκρουσε με υπερένταση, αλλά η μπάλα έφθασε στον Καμπετσή, ο οποίος και σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γκρίλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βόλος ήταν αυτός που “απείλησε” και πάλι πρώτος στο 51′. Μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη, ο Φεράρι έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον ανενόχλητο Κιάκο, ο οποίος έκανε όμως τραγικό πλασέ.

Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν όμως πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο διαιτητής συμβουλεύτηκε και το VAR και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χουάνκαρ για πάτημα σε αντίπαλο.

Ο Βόλος πήρε αμέσως την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να κλείσει τον Παναθηναϊκό στα καρέ του, αλλά οι “πράσινοι” κατάφεραν να “χτυπήσουν” στην πρώτη τους αντεπίθεση και να “καθαρίσουν” το ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρενάτο στο τείχος, ο Μαουρίτσιο έβγαλε την ομάδα του στην κόντρα, έδωσε στον Αϊτόρ κι αυτός βρήκε με κάθετη πάσα τον Ιωαννίδη, για να κάνει αυτός με πλασέ το 2-0 στο 65′.

Οι Βολιώτες δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, με τους “πράσινους” να είναι καλά κλεισμένοι στην άμυνά τους και τον Διούδη να είναι σταθερός όποτε χρειάστηκε. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πανηγύρισε έτσι την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από την πρώτη 4άδα.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – Παναθηναϊκός
Βόλος (Άνχελ Μαρτίν): Κλέιμαν, Ντεντάκης (λ.τ. 22’ Μπαριέντος, 46’ Κιάκος, 71’ Μπάλλας ), Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Ριένστρα, Τσόκανης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο- Δουβίκας.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης,Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο (90’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες, Καμπετσής, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάννης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.