- Διαφήμιση -

Έπαιξε με τη… φωτιά και δεν «κάηκε». Ο Παναθηναϊκός είχε κάκιστη εικόνα μετά το 1-0, δέχθηκε πίεση από τον ΟΦΗ, αλλά τελικά νίκησε με 2-0 μέσα στη Λεωφόρο. «Μεγάλη» προσπάθεια από Αλεξανδρόπουλο στο γκολ που «κλείδωσες» την 4η σερί «πράσινη» νίκη.

Για πρώτη φορά 4η σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί να μην έπεισε, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. η ομάδα του Μπόλονι πήρε.. μέτριο βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-0.

- Διαφήμιση -

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον ΟΦΗ να πιέζει ψηλά, κάνοντας… κακό στην κυκλοφορία της μπάλας του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» όμως ανέβασε «στροφές», με τους Καμπετσή και Εμμανουηλίδη να κάνουν δύσκολη τη ζωή των μέσων και των αμυντικών των Κρητικών κλέβοντας μπάλες και έχοντας τα πρώτα αξιόλογα σουτ του ματς (ο δεύτερος στο 17’ και το 20’).

Βλέποντας την άνοδο του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ πίεσε περισσότερο σε όλες τις γραμμές και προσπάθησε να κλείσει κάθε διάδρομο προς την εστία του (αποτελεσματικός ο Σελίμοβιτς). Οι «πράσινοι» πάντως είχαν παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και στο 32’ έφτασαν στο 1-0 με την κεφαλιά του Σένκεφελντ.

Το ματς στη συνέχεια έγινε… ροντέο, αφού ο ΟΦΗ έφτασε στο γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Σαρδινέρο και με το VAR να ακυρώνει την ισοφάριση (ο παίκτης έφυγε από θέση οφσάιντ, με τον Μπόλονι πάντως να φωνάζει στον Σένκεφελντ, που έπρεπε να μαρκάρει τον παίκτη των Κρητικών). Ο Παναθηναϊκός έκανε λάθη στην άμυνα του, όπως και ο Διούδης. Ο ΟΦΗ έτρεξε, προσπάθησε να δημιουργήσει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος.

Ο ΟΦΗ μπήκε επιθετικά στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Παναθηναϊκός περιόρισε τα αμυντικά λάθη. Μάλιστα, οι «πράσινοι» είχαν κι ένα καλό σουτ στο 55’ με τον Ιωαννίδη. Πάντως, στη συνέχεια το «τριφύλλι» έχασε την κατοχή της μπάλας, οπισθοχώρησε και δέχθηκε αρκετή πίεση από τους Κρητικούς. Λίγο πριν το ματς μπει στο τελευταίο του δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες έχασαν από μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 79’ ο Στάικος πλάσαρε άουτ από καλό σημείο εντός μεγάλης περιοχής, ενώ δυο λεπτά μετά ο Αϊτόρ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του ΟΦΗ με υπέροχο πλασέ.

Το ματς μπήκε στην τελική ευθεία, οι Κρητικοί τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση αλλά στο 87’ δέχθηκαν «μαχαιριά» στην προσπάθεια τους. Ο Αλεξανδρόπουλος έκανε ένα απίθανο «σόλο» ξεκινώντας λίγο κάτω από τη σέντρα, πέρασε δυο αντιπάλους, έβγαλε ασίστ με «τακουνάκι» πριν η μπάλα βγει άουτ και ο Καμπετσής έκανε το 2-0, σκοράροντας για συνεχόμενη αγωνιστική.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.