- Διαφήμιση -

Ο Άρης ψάχνει να ενισχυθεί επιθετικά και αυτή τη στιγμή τα ονόματα που ακούγονται είναι δυο έμπειρων γκολτζήδων, του Κώστα Μήτρογλου και του Χερόνιμο Μπαράλες.

Θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το… τοπίο. Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Μήτρογλου και Μπαράλες.

- Διαφήμιση -

Ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Σχετικά με τον Αργεντινό επιθετικό, ο Άρης φαίνεται πως είχε μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες όμως εμφανίζονται να αξιώνουν τουλάχιστον 300 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρηση του. Το ποσό αυτό θεωρείται υπερβολικό από την πλευρά του Άρη, αφού –μαζί με το συμβόλαιο του Μπαράλες- θα πρέπει να δώσει ένα ποσό που θα ξεπερνά το μισό εκατομμύριο.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.