- Διαφήμιση -

Με τέτοια εικόνα, δείχνει ικανός να παραμείνει στην 6άδα του βαθμολογικού πίνακα της Superleague μέχρι… τέλους. Ο Αστέρας Τρίπολης “ανεβαίνει”, νικώντας με χαρακτηριστική ευκολία εντός έδρας τον Παναιτωλικό (2-0). Δυο ασίστ ο Μπαράλες.

Με τον Μπαράλες να παίρνει το ρόλο του δημιουργού, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας τον Παναιτωλικό (2-0) και πλέον βρίσκεται στο -1 από τον {Παναθηναϊκό, έχοντας 25 βαθμούς. Κακή εμφάνιση από τους Αγρινιώτες, που παρέμειναν στη 12η θέση με 11 βαθμούς.

- Διαφήμιση -

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από σέντρα που έγινε, ο Μπαράλες έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Μουνάφο, που έκανε από κοντά το 1-0. Οι γηπεδούχοι πήραν… ψυχολογία από το γρήγορο γκολ, την ίδια στιγμή που ο Παναιτωλικός έδειξε να «ψάχνεται» και να δείχνει ανίκανος να περάσει απειλητικά τη σέντρα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Αρκάδες να μην έχουν κανένα πρόβλημα να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα τους και να χάνουν καλές ευκαιρίες για πετύχουν κι άλλο γκολ. Πέρα από την απόδοση των Ριέρα και Μπαράλες, εντυπωσιακός ήταν και ο αγωνιστικός χώρος του «Θ. Κολοκοτρώνης» (σε άρτια κατάσταση, παρά τη χιονόπτωση).

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κάνει κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ ο Ταχάρ έπιασε ολομόναχος την κεφαλιά εντός της μικρής περιοχής του Αστέρα Τρίπολης, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Τσιφτσή.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κλείστηκε στην άμυνα του και στο 58’ είδε τη… σουτάρα του Κρέσπι από τα 30 μέτρα να φεύγει κόρνερ, μετά από παρέμβαση του Κνετ με τα ακροδάχτυλα. Οι Αρκάδες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 69’ έφτασαν στο τελικό 2-0. Από πάσα του Μπαράλες και αφού απέφυγε τον Μαλή, ο Φερνάντεθ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή για να νικήσει τον πορτιέρε της ομάδας του Αγρινίου.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.