- Διαφήμιση -

Ο Μανόλο Χιμένεθ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, συμπληρώνοντας πια 100 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, στις τέσσερις παρουσίες του σε αυτή.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι, αλλά και το δικό του επίτευγμα, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη του για την ομάδα. “Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Χιμένεθ.

- Διαφήμιση -

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ
Για το αν το αποτέλεσμα φέρει τη σφραγίδα του: «Ήταν σημαντική η νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και τη βελτίωση στην άμυνα».

Για την εμφάνιση του Λάτσι: «Είναι ένα παιδί που έχει προσόντα, αλλά πρέπει να δουλεύει για να βελτιωθεί κι άλλο. Με όλες τις απουσίες που είχαμε, τα δύο νεαρά παιδιά στο κέντρο της άμυνας έκαναν ένα καλό παιχνίδι».

Άρης – ΑΕΚ: Διπλό για την Ένωση με «σφραγίδα» Χιμένεθ και Λιβάι Γκαρσία (videos)

Για το αν η νίκη αυτή αποτελεί μια απόδειξη των ικανοτήτων της ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει ποιότητα, της έλειπε η αυτοπεποίθηση αλλά την αποκτούμε».

Για τη δήλωση του βοηθού του Μάντζιου ότι ο Άρης υπερτερεί της ΑΕΚ στο ρόστερ: «Σέβομαι την άποψη, αλλά τον ευχαριστώ γι’ αυτό γιατί έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες μου. Δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω».

Για την αλλαγή του Ολιβέιρα που δεν έγινε: «Ζητήσαμε να κάνουμε δυο αλλαγές. Ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος, άφησε τη μία μόνο και παραδέχθηκε το λάθος του».

Για το γεγονός ότι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης είχε κερδίσει με 0-4 τον Άρη, τον οποίο κέρδισε με 0-1 στο 100ο του ματς για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ: «Ημουν νέος τότε. Στη ζωή βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις. Πριν 11 χρόνια, μετά από 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ συμπληρώνονται με νίκη στο ίδιο γήπεδο».

Για το ποιο ματς θυμάται πιο πολύ από τα 100 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της ΑΕΚ: «Ο τελικός του Κυπέλλου, το ματς που πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά απολαμβάνω κάθε παιχνίδι σε αυτή την ομάδα. Συνέχεια το λέω. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ και της Σεβίλλης».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.