- Διαφήμιση -

Σημαντικές εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ώρες καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ΕΟΠΕ είναι έτοιμη να ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς την άμεση επανέναρξη της Pre League Ανδρών.

Πολύ σημαντικό είναι πως όλες οι συμμετέχουσες ομάδες συμφωνούν σε αυτή την απόφαση με αποτέλεσμα η ΕΟΠΕ να μπορεί να πιέσει με τη σειρά της, ώστε να έχουμε σύντομα σερβίς στην κατηγορία που συμμετέχει η Καλαμάτα 80.

- Διαφήμιση -

Όπως όλα δείχνουν, η κατηγορία θα ενταχθεί στο ίδιο πλαίσιο με την Α2 Μπάσκετ ανδρών και τη Football League ποδοσφαίρου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, τα γήπεδα θα ανοίξουν για προπονήσεις το Φεβρουάριο και η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει το Μάρτιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Pre League:

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 14/1/2021 τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ με εκπροσώπους των 12 ομάδων της Pre League ανδρών προς ενημέρωσης τους για τυχόν έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Τα σωματεία στο σύνολο τους έδειξαν διάθεση επανέναρξης προπονήσεων και αγώνων και περιμένουν τις τελικές αποφάσεις των ειδικών για την επίσημη τοποθέτησης τους

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.