- Διαφήμιση -

Ο Σίμος Αργιανάς είναι κ τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Ανάληψης. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και έχει καθιερωθεί στην Α’ Τοπική κατηγορία, έχοντας συνεχώς υψηλότερες βλέψεις.

Ο Σίμος Αργιανάς μίλησε στο SportsPlus για τη διακοπή των πρωταθλημάτων, τα μελλοντικά σχέδια του Ολυμπιακού Ανάληψης καθώς και για διάφορα άλλα θέματα.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Για τη διακοπή:

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει μπει στον “πάγκο” και φαίνεται να υπάρχει ένα αδιέξοδο που δε λύνεται. Σίγουρα κάποιοι θα πουν πως εδώ χάνονται ζωές, τα μαγαζιά είναι κλειστά κτλ. Δεν παύει όμως ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός να είναι πολύ σημαντικός παράγοντας της ζωής από τον οποίο προκύπτει σωματική και πνευματική υγεία

Για τη φετινή πορεία της ομάδας:

Στη διακοπή βρισκόμασταν στην 7η θέση με 10 βαθμούς. Θεωρούμε ότι η χρονιά μας θα εξελισσόταν ακόμη καλύτερα και θα βρισκόμασταν ακόμη πιο ψηλά. Ο Ολυμπιακός Ανάληψης έχει αποδείξει ότι δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Βρισκόμαστε για τρίτη χρονιά στην Α’ Τοπική, με ένα ισχυρό συμβούλιο το οποίο έχει γίνει μια παρέα που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό Ανάληψης, σε δύσκολους μάλιστα οικονομικά καιρούς.

Για τους στόχους της ομάδας:

Η πορεια της ομάδας δείχνει ότι χρόνο με το χρόνο υπάρχει όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα. Αυτό φάνηκε και από τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι. Μπορώ να σου αποκαλύψω μάλιστα πως αν υπάρξει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, η ομάδα θα ενισχυθεί με 4 παίκτες. Δύο εξ’ αυτών είναι νεαροί και οι άλλοι δύο έχουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Για την περίπτωση που δε συνεχιστεί το πρωτάθλημα:

Δυστυχώς αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, δυστυχώς. Αυτή τη στιγμή μπορώ να σου πω πως ένα 60-70% της διοίκησης θα συνεχίσει και στόχος είναι διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας. Έχουμε θεωρώ έναν εκ των κορυφαίων Μεσσήνιων προπονητών και θέλουμε να παραμείνει στον πάγκο μας.

Για το γήπεδο του Αγίου Νικολάου:

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι εγκρίθηκε το κονδύλι για την εγκατάσταση κερκίδας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Θεωρούμε ότι το γήπεδο μας ταιριάζει και θέλουμε να είναι η έδρα μας, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις.

Για τη δημιουργία Ακαδημίας:

Γινονται προσπάθειες και συζητήσεις ώστε μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. ή του νέου που θα προκύψει να ασχολούνται αποκλειστικά με τις ακαδημίες της ομάδας. Στόχος είναι η ομάδα να έχει παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης σε λίγα χρόνια.

Για τον Κώστα Καψαλόποδα:

Θα ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά στον Κώστα Καψαλόποδα ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρίσκεται στο επίπεδο που είναι σήμερα.

Μια σύνοψη για το μέλλον:

Η ομαδα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με παίκτες με τεράστια διαδρομή στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο όπως ο Νίκος Κακογιάννης, ο Σωτήρης Δημητρακόπουλος, ο Νίκος Κατσίποδας, ο Γουλιέλμος Αντωνίου και γενικά παίκτες με πολύ ταλέντο. Στόχος μας είναι να διατηρηθεί ο κορμός και φυσικά ο Νίκος Γεωργακλής, ο οποίος αποτελεί πολυτέλεια για την τεχνική ηγεσία.

Οπως ανέφερα και πριν, η ομάδα μας δεν είναι πυροτέχνημα και οι στόχοι μας θα είναι ακόμη υψηλότεροι του χρόνου. Σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος, η ομάδα θα είναι ενισχυμένη με 4 ποδοσφαιριστές.

Σημαντικός στόχος είναι και η καθιέρωση του γηπέδου στον Άγιο Νικόλαο ως έδρα με την κερκίδα που αναμένεται να τοποθετηθεί και να αποτελεί πραγματικη δύναμη για την ομάδα και τους οπαδούς της.

Γενικά η ομάδα του Ολυμπιακού Ανάληψης κοιτάει όλο και ψηλότερα μέσα από ένα συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.