- Διαφήμιση -

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενόψει του αγώνα της Μακάμπι με την ομάδα του Πειραιά στο Ισραήλ, το βράδυ (21:05) της Τρίτης (12/1).

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για μία δομημένη ομάδα με μεγάλη εμπειρία κι αθλητικούς παίκτες.

- Διαφήμιση -

“Παίζουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο και κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι καλά δομημένη στο παρκέ, με εμπειρία και παίκτες όπως Σπανούλης, Σλούκας, Πρίντεζης, ακόμη και τον Παπανικολάου, ο οποίος δεν παίζει.

Είναι μία ομάδα με αθλητικούς Αμερικανούς, ενώ έχουν φόργουορντ όπως ο Βεζένκοβ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει αρκετά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όλους και να έχουμε επιθυμία να τους αντιμετωπίσουμε, καθώς ο καθένας τους μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Σίγουρα έχουν πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως ομάδα.

Είναι σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε τον ρυθμό του ματς, καθώς κάνουν αλλαγές στην άμυνα και θα πρέπει να τις διαβάσουμε καλά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίξει ο Χάντερ. Κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις και μπορεί ενδεχομένως αύριο (12/1) να ξέρουμε περισσότερα.

Επικεντρωνόμαστε μόνο στο πώς θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Όταν τελειώσει το ματς αυτό, θα σκεφτούμε το επόμενο και αυτό κάνουμε. Δεν κοιτάμε το παρελθόν, παρά μόνο το επόμενο ματς. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για την ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά και από για το γεγονός ότι έχουμε 16 ματς μπροστά μας. Έτσι, δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Δεν ξέρω εάν ο Ντόρσεϊ είναι βαρόμετρο, αλλά η ομάδα του χρειάζεται όλους τους παίκτες”, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ακόμα τη μετακίνηση του Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

“Ο Όντεντ είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Το έχω πει και πριν δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Του αξίζει μια ευκαιρία σε ομάδα της Ευρωλίγκας”, ανέφερε ο προπονητής της Μακάμπι.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.