- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι τελ Αβίβ (21:05, NewsIt.gr, Novasports1), για την 19η αγωνιστική της Euroleague, με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί που θα του δώσει ελπίδα… εισόδου στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα.


Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Ισραήλ, απέναντι στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο ξεκίνημα μιας ακόμα «διαβολοβδομάδας» του στη Euroleague.

- Διαφήμιση -

Έχοντας δώσει 17 αγώνες στη Euroleague ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 9-8, την ώρα που η Μακάμπι έχει 8-10, έχοντας δώσει παιχνίδι παραπάνω. Στον πρώτο γύρο και ύστερα από ένα ματς «θρίλερ» στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που είχαν χαμογελάσει, επικρατώντας 85-82 με buzzer beater τρίποντο του Άαρον Χάρισον,

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει σε ένα ακόμα παιχνίδι έχοντας προβλήματα. Από τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσει ο Άαρον Χάρισον, ενώ η συμμετοχή του Χασάν Μάρτιν, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης. Στην 12άδα συμπεριλήφθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Η Μακάμπι έχει έναν σημαντικό «πονοκέφαλο. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ο Οθέλο Χάντερ. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο μάτι. Η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε και κρούσμα κορονοϊού πριν λίγες ώρες και συγκεκριμένα τον Σάντι Κοέν.

Να αναφέρουμε ότι τα 2/3 των διαιτητών του αγώνα άλλαξαν. Μετά την αντικατάσταση του Όλεγκς Λάτισεβς από τον Σέφι Σέμες (για λόγους ανωτέρας βίας), ο Φερνάντο Ρότσα από την Πορτογαλία πήρε τη θέση του Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ. Ο Γιόσικ Ραντοΐκοβιτς είναι ο μοναδικός που έμεινε… σταθερός.

Το σημερινό (12/01) πρόγραμμα:

Χίμκι – Μπαρτσελόνα, 19:00

Εφές Αναντολού – Άλμπα Βερολίνου, 19:30

Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια, 19:45

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός, 21:05

Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια, 21:45

Τετάρτη (13/01):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζάλγκιρις, 19:00

Μπάγερν Μονάχου – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, 20:30

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν, 21:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας, 22:00

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.