- Διαφήμιση -

Με γκολ του Μπαράλες, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε (1-0) του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο “διπλό” εξάδας, για την 16η αγωνιστική της Superleague.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης είχε δοκάρι με τον Φατιόν στο 83′, ενώ φωνάζει για ένα πέναλτι (49΄) σε χέρι του Άλβαρες.

Στο 18’ ακυρώθηκε γκολ του Φατιόν ως οφσάιντ (ήταν εκτεθειμένος ο χαφ του Απόλλωνα όπως έδειξε και το VAR), ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας βρήκε δίκτυα με τον πρώτο σκόρερ του, Χερόνιμο Μπαράλες. Από φάση διαρκείας έξω απ’ την άμυνα του Απόλλωνα, ο Μπρούτσιτς έκανε τεράστιο λάθος γυρίζοντας τη μπάλα προς τα πίσω σ’ ένα σημείο που βρισκόταν μόνο ο φορ των Αρκάδων, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 83’ ο Απόλλων έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του για να πάρει έστω τον ένα βαθμό, όμως η κεφαλιά του Φατιόν βρήκε στο δοκάρι του Τσιφτσή κι ακολούθως μπλόκαρε με υπερένταση ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς (66’ Μουνιέ), Σλίβκα (66’ Βιτλής), Φατιόν, Κολ, Τσιλούλης, Μαρκ Φερνάντεθ (88’ Βάρκας), Ντάουντα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (90’+3′ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Καστάνο, Άλβαρες, Κρέσπι (67’ Καπίγια), Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (67’ Λέο Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (79’ Πασαλίδης), Μπαράλες.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.