- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Αγρίνιο με το 2-1 επί του Παναιτωλικού στη 15η αγωνιστική της Superleague και αύξησε τη διαφορά του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με εξαιρετική συνεργασία των Ντρέγκερ και Φορτούνη, αλλά οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν με γκολάρα του Ταχάρ στο 48′.

- Διαφήμιση -

Χρειάστηκε έτσι ο Ελ Αραμπί να δώσει και πάλι τη λύση, μετά από απίθανη ασίστ του Βαλμπουενά στο 63′, για να “κλειδώσει” η ομάδα τους μία ακόμη νίκη.

Το παιχνίδι
Ο Μάζουρεκ είχε την πρώτη τελική του αγώνα, με ένα καλό διαγώνιο σουτ που μπλόκαρε ο Τζολάκης στο 2′, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία, με τον Φορτούνη να βρίσκει δίχτυα. Από βαθιά μπαλιά του Σισέ, ο Ντρέγκερ κατέβασε άψογα την μπάλα και γύρισε στον Τρικαλινό μέσο, ο οποίος με πλασέ με τη μία, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός θέλησε να “απαντήσει” στην επόμενη φάση, με τον Ντίαζ να ζητά πέναλτι από τον διαιτητή, αλλά αυτός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρά τις “φωνές” από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα κι έριξε τον ρυθμό, ψάχνοντας χωρίς ρίσκο ένα δεύτερο γκολ. Ο Καμαρά σούταρε όμως άουτ στο 22′, ενώ ο Μασούρας έχασε τεράστια ευκαιρία στο 35′. Από νέα φοβερή σέντρα του Ντρέγκερ από δεξιά, ο διεθνής εξτρέμ πρόλαβε να κάνει και κοντρόλ απέναντι από τον Κνετ, αλλά σούταρε πάνω του, για να μείνει το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Με γκολ ξεκίνησε όμως και το δεύτερο ημίχρονο, αυτή τη φορά για τον Παναιτωλικό! Από σέντρα του Αριγίμπι από δεξιά, ο Ταχάρ έκανε φοβερό γυριστό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση για την ομάδα του.

Η ισοφάριση βελτίωσε το ρυθμό του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο “ανοιχτά” και τον Ολυμπιακό να γίνεται πιο “απειλητικός”. Ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να πλασάρει όμως στο 50′ και ο Εμβιλά αστόχησε προ κενής εστίας στο 61′ μετά από κεφαλιά του Μαροκινού από κόρνερ.

Η τρίτη ήταν όμως και “φαρμακερή” για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο 63′ από εξαιρετική ενέργεια του Βρουσάι, ο Βαλμπουενά έκανε απίστευτη ασίστ… πέφτοντας και ο Ελ Αραμπί “πυροβόλησε” τον Κνετ από κοντά για το 2-1.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να “πιέσει” στη συνέχεια για μία νέα ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να βρει ούτε ευκαιρία, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε έτσι μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και βρέθηκε στο +9 από τον Άρη και το +13 από τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι γνώρισαν μία ακόμη ήττα και έμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας όμως τη βελτίωσή τους με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Παναιτωλικός: Κνετ, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα (84′ Ντάλσιο), Βάντερσον (70′ Περέιρα), Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ (84′ Τσιγγαρας), Αριγίμπι (70′ Μανθάτης), Μάζουρεκ, Αζάντι (62′ Βέργος)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντρέγκερ (85′ Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (46′ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (46′ Βαλμπουενά), Μασούρας (59′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (90+2 Χασάν).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.