- Διαφήμιση -

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν εκτός εαυτού μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 18η αγωνιστική της Euroleague, καθώς επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές ζητώντας φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ όταν ο Βασίλης Σπανούλης του ζήτησε να ηρεμήσει παραλίγο να ακολουθήσει «θερμό» επεισόδιο. Παρ’ όλα αυτά ο Ιταλός έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για τη νίκη του και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Εκνευρισμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν προπονητής των Βαυαρών -και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας- Αντρεά Τρινκιέρι, διαμαρτυρόμενος σε πληθώρα φάσεων για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Αποκορύφωμα μάλιστα η στιγμή που ρώτησε έναν εκ των ρέφερι του ματς αν θα μπορούσε να έχει μερικά… σφυρίγματα!

- Διαφήμιση -

Στο τέλος μάλιστα ο Τρινκιέρι «εξερράγη» καθώς απαιτούσε να δοθεί φάουλ πάνω στον Τσίπσερ, στην προσπάθεια που ε΄κανε ο τελευταίος για να πάρει η Μπάγερν το ματς, αλλά τελικά αστόχησε με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 84-82. Με τη λήξη του ματς ο Ιταλός κυνήγησε τους διαιτητές διαμαρτυρόμενος, ενώ έσπρωχνε συνεργάτες του που προσπαθούσαν αν τον ηρεμήσουν.

Μάλιστα όταν ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε στη μέση και του ζήτησε το λόγο, ο βοηθός προπονητή της Μπάγερν, Τζόρτζε Άτζιτς, πήγε να απαντήσει στον αρχηγό του Ολυμπιακού αλλά ο Τρινκιέρι τον άρπαξε και τον έστειλε προς τη φυσούνα, λέγοντάς του να μην ανακατεύεται.

Στις δηλώσεις του πάντως εμφανίστηκε πιο ήρεμος και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πολύ αθλητική ομάδα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές που ήταν ευχάριστο να το βλέπεις. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ίδια τρίποντα, είχαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο στου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα σουτ δεν τα παράτησαν, Είμαι περήφανος για την εικόνα τους. Όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς εκτός από το τελικό σκορ. Παίξαμε χωρίς πέντε παίκτες αλλά ΄ήμασταν ανταγωνιστικοί και δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Ό,τι έγινε έγινε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον Μπόλντουιν: «Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρει πώς να παίζει τέτοια παιχνίδια.. Για τον Ουέιντ είναι ο όγδοος μήνας εκτός ΗΠΑ φέτος άρχισε πάλι από την αρχή. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα μας ώθησε σε μια μεγάλη νίκη, τώρα δεν ήταν καλός. Φτάσαμε ένα σουτ μακριά από τη νίκη, που δείχνει πόσο καλή ήταν όλη η ομάδα», δήλωσε ο Τρινκιέρι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.