- Διαφήμιση -

Τον τρόπο για την ολοκλήρωση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνουν η ΕΟΚ και οι 8 ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του θεσμού.

Με επιστολή της προς τις οκτώ ΚΑΕ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας, Περιστέρι, Κολοσσός, Λαύριο, Ηρακλής και ΠΑΟΚ) η ΕΟΚ έχει προτείνει να διεξαχθεί στις 10/2 η φάση των “8” στις έδρες που είχαν προκύψει από κλήρωση και να ακολουθήσει ένα Final 4 σε κοινή έδρα στις 12 και 14/2.

- Διαφήμιση -

Σε τηλεδιάσκεψή όμως που πραγματοποιήθηκε, οι οκτώ ομάδες έβαλαν στο.. τραπέζι τη συγκεκριμένη πρόταση και η πλειοψηφία τους ήταν αρνητική. Παρά τις διαφορετικές γνώμες που υπήρξαν, οι ΚΑΕ συγκλίνουν στη διεξαγωγή Final 8 σε μια πόλη, υπό τυο καθεστώς «φούσκας».

Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα (11.01.2021) η αντιπρόταση των ομάδων θα μεταφερθεί στην ΕΟΚ, ενώ θα συζητηθεί και το… οικονομικό μιας τέτοιας απόφασης.

Πιθανότατα θα βρεθεί λύση (με χορηγίες ή άλλους τρόπους) και το Final 8 θα γίνει με επικρατέστερη έδρα την Αθήνα, με τα ματς των προημιτελικών να «σπάνε» στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, τους ημιτελικούς στις 12 και τον τελικό στις 14 του μηνός.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα:

Κολοσσός – Προμηθέας

Λαύριο – ΑΕΚ

Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.