- Διαφήμιση -

Ο Άρης εμφανίστηκε συγκεντρωμένος κόντρα στον Βόλο, μετά την ήττα – σοκ από την Λαμία και έκανε τη… δουλειά στο «Βικελίδης» (2-0). Γκανέα και Σίλβα έφεραν πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους, έβγαλαν πολλές φάσεις και το γκολ του Σάσα. Δεν δέχθηκαν φάση στα καρέ τους οι γηπεδούχοι!

Πήρε το… μάθημα του από την Λαμία και κόντρα στον Βόλο έβγαλε.. αντίδραση. Ο Άρης νίκησε μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» την ομάδα της Μαγνησίας με 2-0 και παρέμεινε στο -6 από τον Ολυμπιακό.

- Διαφήμιση -

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Άρης είχε τη… γνωστή του εικόνα, με κατοχή της μπάλας και προσπάθεια για «χτίσιμο» φάσεων. Οι Θεσσαλονικείς όπως δυσκολεύτηκαν να γίνουν απειλητικοί, αφού ο Βόλος αμύνθηκε αποτελεσματικά και δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν την περιοχή του.

Το ματς είχε πολύ χαμηλό ρυθμό στο πρώτο του δεκαπεντάλεπτο. Στην πρώτη του καλή φάση στα καρέ του Βόλου, ο Άρης άνοιξε το σκορ (18’). Ο Σάσα υποδέχθηκε την μπαλιά του κινητικότατου Γκάνεα και με κίνηση… κρυφού φορ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε όμορφα για το 1-0.

Ο Βόλος προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά ο Άρης πλησίασε και σε δεύτερο γκολ (23’) με τον Μάνο να μην μπορεί να νικήσει τον Κλέιμαν, με κοντινό σουτ. Το ημίχρονο κύλησε στους ρυθμούς των γηπεδούχων, με τον Αντρέ Σίλβα να κάνει μια τρομερή προσπάθεια στο 38’ και το πλασέ του να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μαζί με τον Γκανέα δημιούργησαν πολλά ρήγματα σα αριστερά της αντίπαλης άμυνας.

Η ομάδα της Μαγνησίας θέλησε να δείξει ένα πιο επιθετικό πρόσωπο στην επανάληψη, αλλά στο 51’ ο Άρης έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Σίλβα, φάση που βγήκε από τρομερή μπαλιά του Ματίγια. Ο Βόλος πήρε τον έλεγχο του ματς στη συνέχεια και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Οι Θεσσαλονικείς όμως “ξύπνησαν” στα τελευταία λεπτά.

Στο 80′ ο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν σε τετ-α-τετ. Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε το 2-0. ο Μπερτόλιο απέφυγε υπέροχα τον Μήτογλου και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε. Στην τελευταία φάση του ματς, το μακρινό σουτ του Ρενάτο των φιλοξενούμενων πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπουσέ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.