- Διαφήμιση -

Χωρίς απουσία ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕκ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του και το νέο απόκτημα των πειραιωτών, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Με τις γνωστές απουσίες θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, στο «μεγάλο» ματς της 14ης αγωνιστικής της Superleague (03.01.2021 / 19:30).

- Διαφήμιση -

Χασάν και Μπρούνο έμειναν και πάλι εκτός αποστολής, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος το Σάββατο έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους».

H ενημέρωση του Ολυμπιακού
Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Κυριακή 19:30, novasports1HD).

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο κ.Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα του Θρύλου το 2021, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές…

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.