- Διαφήμιση -

Εχθές έγινε επίσκεψη Αγάπης στο άσυλο ανιάτων Καλαμάτας. Με αυτήν την πολύ μικρή κίνηση, η ΑΕΚ Καλαμάτας θέλησε να δώσει πολύ χαρά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν την ζωή με μεγάλες δυσκολίες ! Το ΔΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Ασημακόπουλο, τον αντιπρόεδρο Κώστα Μαυροειδή, τον ταμία κ υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Τριαντοπουλο κ το μέλος Διονύση Σκόκο. Παρευρέθηκε επίσης ο νέος προπονητής της ομάδας, Παντελής Μάλαμας.

Μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα κι εδέσματα από τα καταστήματα Street 9 του Διονύση Σκόκου και από το café Μαυροειδής. Παρευρέθησαν επίσης οι παίκτες της ομάδας Χρήστος μπαστακός και Τζανέτος Κατσαρέας. Να σημειωθεί πως υπήρξε εκπροσώπηση και από τον συνδεσμιακο χώρο της ΑΕΚ,αφού οι Γιώργος Μαρκάκης και Κώστας καρταλιας από την ORIGINAL 21 Καλαμάτας ήταν παρόντες. Με μεγάλη χαρά η ΑΕΚ Καλαμάτας δέχθηκε από τον διευθυντή του ασύλου, μονάκριβα αναμνηστικά δώρα. Οι ευχές της ΑΕΚ Καλαμάτας, να ακολουθούν όλους τους συνανθρώπους μας κι αυτά τα Χριστούγεννα να φέρουν φώτιση , γαλήνη και υγεία !!!

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.