- Διαφήμιση -

Σαν σήμερα 22 Δεκεμβρίου του 2001, έφυγε από την ζωή σε τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας στην χώρα του ο Γιόβαν Γκοΐκοβιτς.

Πέρασαν 19 χρόνια από τον άδικο χαμό του, όμως η μνήμη μνημονεύεται πάντα κάθε χρόνο στις 22 Δεκεμβρίου. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχαν περάσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκείνο το διάστημα, ο Γιόβαν αγαπήθηκε από τον κόσμο για το ήθος και το μαχητικότητα που έδινε κάθε ματς.

- Διαφήμιση -

Ο Γκοΐκοβιτς την ατυχή μέρα στο ατύχημα ,χτύπησε σε κολόνα, και σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας το αυτοκίνητο του είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Ο θάνατος του ήταν ακαριαίως, στην συνέχεια έπρεπε να ενημερωθεί η σύζυγος του η οποία έμαθε τα άσχημα μαντάτα από τον τότε αντιπρόεδρο Τέλη Μπατάκη, ο οποίος της το είπε ενώ σε λίγο καιρό θα έφερνε το δεύτερο παιδί τους στην ζωή.

Στις 13-1-2002 οι παίκτες η διοίκηση και ο κόσμος του Ηρακλή τίμησαν την μνήμη του, στο ματς με την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο, από την αρχή ήταν κοντά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ήταν και συμπατριώτες. Όπως και να έχει όμως ο Γκόϊκο δεν θα ξεχαστεί ποτέ από όλους στον Ηρακλή, έχει μια θέση στην καρδιά τον φίλων του συλλόγου, είναι κομμάτι της ιστορίας του.
Είναι κρίμα που έφυγε μόλις στα 26 αλλά τώρα παίζει μπάλα στα αστέρια και φοράει τον Ημίθεο στο στήθος.
Γκόϊκο ζεις για πάντα Ηρακλής! Είναι το σύνθημα των φίλων του Ηρακλή!

279733
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αφήνει λουλούδια μπροστά στην εικόνα του άτυχου Σέρβου Ποδοσφαιριστή...
3122435
Ο Τάκης Δρούγας ασπάζεται τον πρώην συμπαίκτη του…

Στο παρακάτω βίντεο δείτε μερικά στιγμιότυπα από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.