- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί του Παναιτωλικού, δείχνοντας βελτιωμένη εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όπου του ακυρώθηκαν και τρία γκολ για πιο επιβλητική επικράτηση. Έκανε θρίλερ το ματς στο τέλος ένα πέναλτι του Σάντσες.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ από νωρίς με τον Μακέντα και “καθάρισαν” το ματς με μία ωραία ενέργεια του Ζαγαρίτη που οδήγησε σε αυτογκόλ, ενώ είδαν το VAR να στερεί δύο φορές το πρώτο γκολ του Αϊτόρ (κι ένα του Μαουρίτσιο), με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

- Διαφήμιση -

Αγχώθηκαν όμως στο τέλος, με ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις, από πέναλτι χέρι του Σάντσες που μετέτρεψε σε γκολ ο Μεντόσα.

Το παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να βρει ένα γρήγορο γκολ, με τον Αϊτόρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ισπανός ήταν όμως τελικά λίγο πιο μπροστά την ώρα της εκτέλεσης και το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν πάντως να προηγηθούν νωρίς, αφού στο 19ο λεπτό του αγώνα, ο Μακέντα με ωραία κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και κοντινό πλασέ, άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι.

Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έψαξε ένα δεύτερο γκολ. Ο Αϊτόρ έχασε μία καλή ευκαιρία λίγο αργότερα, για να έρθει ο Ζαγαρίτης να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του.

Από μία ωραία συνεργασία των Βιγιαφάνιες και Καρλίτος, ο τελευταίος βρήκε τον Έλληνα μπακ στην κίνηση κι αυτός γύρισε προς τον Μακέντα, αλλά ο Λιάβας έβαλε την προβολή για να κόψει κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Βιγιαφάνιες και Καρλίτος συνδυάστηκαν άψογα και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οπότε και έβγαλαν τον Αϊτόρ σε θέση για γκολ, αλλά ο Ισπανός εξτρέμ είδε να του ακυρώνεται και αυτό για οφσάιντ μέσα από το VAR.

Το… κακό για τον Παναθηναϊκό τρίτωσε μάλιστα στο 65′, αφού ακυρώθηκε κι ένα τρίτο γκολ για τον Παναθηναϊκό με τον Μαουρίτσιο, με τους “πράσινους” να ρίχνουν στη συνέχεια ρυθμούς.

Ο Ζαγαρίτης έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία στο 77′, όταν και δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικό από θέση τετ-α-τετ, για να… αγχωθούν στο τέλος από το πουθενά οι “πράσινοι”.

Ο Σάντσες έκανε ένα ανόητο χέρι μέσα στην περιοχή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι ο Μεντόσα μείωσε σε 2-1 από τη βούλα του πέναλτι, για να κάνει “θρίλερ” το ματς για λίγα λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός “κράτησε” πάντως εύκολα τη νίκη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, για να “ανέβει” στη βαθμολογία και να πλησιάσει την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και προτελευταίος στη Superleague.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Μαουρίσιο (84’ Σερπέζης), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ (78’ Μολό), Βιγιαφάνιες (84’ Μπουζούκης ), Καρλίτος(67’ Αγιούμπ ), Μακέντα (78’ Καμπετσής)

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης (80’ Μεντίνα), Κωνσταντόπουλο, Λιάβα, Ντάλσιο, Ντίας, Τσιγγάρας, Γιάκολις (60’ Ταχάρ), Μάζουρεκ (60’ Ντουάρτε), Αριγίμπι (70’ Μεντόσα ), Αζάντι (46’ Βέργος)

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.