- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από τη Λαμία με 2-0, με τον Τζόλη να σκοράρει για μία ακόμη φορά φέτος και τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει στα γκολ με εντυπωσιακό τρόπο στη φετινή Superleague.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στην Ελλάδα, μειώνοντας ξανά τη διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας, όντας στο -1 από τον Ολυμπιακό, με ένα ματς περισσότερο.

- Διαφήμιση -

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Παραμένει τελευταία η Λαμία μετά και τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με μόλις δύο βαθμούς σε οχτώ αγώνες (έχουν αναβληθεί τα υπόλοιπα ματς της.)

Το παιχνίδι
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Στο 11′ ο Ουαγκέ βγήκε ωραία από αριστερά κι έκανε τέλειο γύρισμα προς τον Τζόλη, ο οποίος και πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Με την ψυχολογία κι από το γκολ ο ΠΑΟΚ ήλεγξε τον αγώνα στη συνέχεια κι έψαξε ένα ακόμη γκολ, με τον Τζόλη να έχει ωραία ενέργεια στο 21′, αλλά να στέλνει με σουτ την μπάλα λίγο άουτ.

Η Λαμία προσπάθησε να απαντήσει κι ο Τσούκαλος έχασε μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα στο 25′. Ακολούθησε μία νέα φάση για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπουργκ να μην μπορεί να νικήσει τον Επασί από κοντά, μετά από λάθος του Αντέτζο στην άμυνα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα να χαλάνε την εικόνα του αγώνα και το 1-0 να μένει μέχρι τέλους στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όμως με τον ίδιο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, κι έχασε τεράστια ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς, με τον ίδιο τρόπο. Στο 54′ ο Μουργκ έκανε τέλειο γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Τζόλης εξ επαφής και προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Επασί, αδυνατώντας να διπλασιάσει και τα δικά του γκολ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε όμως να “πιέζει” και βρήκε τελικά το δεύτερο γκολ με εντυπωσιακό τρόπο και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Λίγα μόνο λεπτά αφού πέρασε στο γήπεδο, ο Πορτογάλος εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ από καλή θέση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η Λαμία έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια και επιτέθηκε στο ματς, έχοντας μία τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Στο 75′ ο Βασιλόγιαννης βρέθηκε ανενόχλητος απέναντι από τον Πασχαλάκη, αλλά σημάδεψε την κλειστή γωνία κι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για τους γηπεδούχους στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να “σπαταλά” μια δυο καλές ευκαιρίες με Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο στη συνέχεια για να παραμείνει μέχρι τέλους του 2-0. Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ πέρασε στη δεύτερη θέση της Superleague και βρέθηκε στο -1 από τον Ολυμπιακό, έστω με ματς περισσότερο.

Αντίθετα, η Λαμία παραμένει στο πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόλις δύο βαθμούς από δύο ισοπαλίες σε 8 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα (έχουν αναβληθεί και δύο αναμετρήσεις της).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.