- Διαφήμιση -

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποθέωσε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τόνισε πως ανατρίχιασε όσες φορές έπαιξε στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Ο Καμπάτσο μίλησε στο «DAZN», λίγο πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ και ρωτήθηκε για το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης, δίνοντας… ψήφο εμπιστοσύνης στο ΟΑΚΑ:

«Το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι αυτό του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει. Μετά το συμβάν με τον Διαμαντίδη, το να πάω εκεί ήταν… ουάου! Το είχα δηλώσει δημόσια, ήταν κάτι ακούσιο. Είχα ζητήσει συγγνώμη πριν καιρό. Είναι ένα απίστευτο γήπεδο, που σου επιβάλλεται από το ζέσταμα κιόλας. Είναι πανέμορφο».

- Διαφήμιση -

Σχετικά με τον πιο δύσκολο αντίπαλό του, ανέφερε: «Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς αμφιβολία. Θα μπορούσα να πω και τον Μάικ Τζέιμς, αλλά ο Λάρκιν μάς έβαλε 30 στη Μαδρίτη. Δεν το ξεχνάω. Υπάρχουν παίκτες που δεν ξέρουν πού μπορούν να πάνε. Λες ότι θα τον μαρκάρεις στο τρίποντο και ξαφνικά έχει φτάσει στο καλάθι και σε σκοτώνει».

Sdna

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.