- Διαφήμιση -

Η Βίρτους Μπολόνια μετά από μία πολυετή περιπέτεια που πέρασε στις χαμηλές κατηγορίες του ιταλικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και αυτό οφείλεται στις μεγάλες μεταγραφικές της προσθήκες.

Μετά την “βόμβα” που ενεργοποίησε με τον Μίλος Τεόντοσιτς, η Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με την Gazzetta.it έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον σπουδαίο φόργουορντ σουτέρ Μάρκο Μπελινέλι και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε, σε ένα από τα μεγάλα “μπαμ” της σεζόν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

- Διαφήμιση -

Να τονιστεί πως ο 34χρονος διεθνής Ιταλός παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Βίρτους και πλέον που οριστικά αποφάσισε να επιστρέψει από το NBA στην Ευρώπη έπειτα από 13 χρόνια θα αποχαιρετίσει τα παρκέ στο “σπίτι” του την Μπολόνια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Μπελινέλι δεν βρήκε την πρόταση που περίμενε στην free agency του NBA και αποχαιρετάει τις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες (Ουόριορς, Ράπτορς, Πέλικανς, Χοκς, Σίξερς, Κινγκς, Χόρνετς) και με μεγαλύτερη επιτυχία προφανώς στους Σαν Αντόνιο Σπερς (2013-2015, 2018-2020) με τους οποίους κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2014!

Eurohoops

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.