People gather to mourn the death of Argentine soccer legend Diego Maradona outside San Paolo stadium in Naples, Italy November 25, 2020. REUTERS/Yara Nardi
- Διαφήμιση -

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με το θάνατό του και ειδικά την Αργεντινή και τη Νάπολη, όπου και λατρευόταν ως θεός.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έγραψε “χρυσές σελίδες” ιστορίας με την Εθνική Ομάδα της Αργεντινής, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα της Νάπολι, στην οποία και αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρα του.

- Διαφήμιση -

Μαζί της κέρδισε μάλιστα και τα μοναδικά πρωταθλήματα του συλλόγου μέχρι και σήμερα, όντας μακράν ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της. Για να τον τιμήσει λοιπόν, η Νάπολι αποφάσισε να δώσει το όνομά του στην έδρα της, το Σαν Πάολο, το οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά γήπεδα του πλανήτη. Το γεγονός έφεραν στο φως ιταλικά δημοσιεύματα και φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται και από την ίδια την ομάδα.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.