- Διαφήμιση -

Την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Στον 7ο όμιλο του Champions League τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα: Μπλαουγκράνα και μπιανκονέρι ήθελαν νίκες κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος αντίστοιχα για να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση και ακριβώς αυτό έκαναν.

- Διαφήμιση -

Στην Ουκρανία η Μπάρτσα με γκολ των Ντεστ (52′), Μπρέιθγουεϊτ (57′, 70′ πεν.) και Γκριεζμάν (92′) συνέτριψαν με 4-0 την Ντιναμό, στο Τορίνο η Γιούβε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ουζούνι στο 19′ ισοφάρισε στο 35′ με τον Ρονάλντο και τελικά νίκησε στο 92′ με τον Μοράτα, οπότε η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Μπαρτσελόνα 12, Γιουβέντους 9, Ντιναμό Κιέβου 1, Φερεντσβάρος.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντόρτμουντ και Λάτσιο έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκριση τους στους «16», νικώντας Μπριζ και Ζενίτ αντίστοιχα. Στη Γερμανία η Μπορούσια επικράτησε των Βέλγων με 3-0 χάρη στα γκολ των Χάαλαντ (18′, 60′) και Σάντσο (45′), ενώ στη Ρώμη οι λατσιάλι με δύο γκολ του Ιμόμπιλε (3′, 55′ πεν.) και ένα του Παρόλο (22′) επιβλήθηκαν με 3-1 τη Ζενίτ (25′ Τζούμπα), με αποτέλεσμα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος η Ντόρτμουντ να είναι στους 9 βαθμούς, η Λάτσιο στους 8, η Ζενίτ στους 4 και η Μπριζ ουραγός με έναν.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Το γκολ του Νεϊμάρ με πέναλτι στο 11′ ήταν και αυτό που έκρινε το Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία, με τους Γάλλους να παίρνουν τη νίκη και να πάνε στους έξι βαθμούς, όσους έχουν και οι Γερμανοί. Μπροστά τους, στο +3, βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που συνέτριψε με 4-1 (7′, 19′ Μπρούνο Φερνάντες, 35′ πεν. Ράσφορντ, 92′ Τζέιμς – 75′ Τούρουτς) την Μπασάκσεχιρ, σε έναν όμιλο όπου θεωρητικά όλα είναι ανοιχτά για τις δύο πρώτες θέσεις, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.