- Διαφήμιση -

Δεν μπόρεσε να βγάλει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών ηττήθηκε στο… χαλαρό από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0), με τους «πολίτες» να κάνουν το 4×4 στον όμιλο του Champions League και να εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. “Φωνάζουν” οι γηπεδούχοι για επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ.

Μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός δεν είχε δεχθεί γκολ στο γήπεδο του σε καμία από τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η Μάντσεστερ Σίτι όμως τον βρήκε αποδεκατισμένο, “μύρισε αίμα” και βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα εύκολο “διπλό” (1-0) που της εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

- Διαφήμιση -

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μάντσεστερ Σίτι είχε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα την κατοχή της μπάλας και με καλό pasing game πλησίασε τα καρέ του Σα. Παρά την καλή τους εικόνα, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία των Πειραιωτών με τον τρόπο που θα ήθελε ο Πέδρο Γκουαρντιόλα, έχοντας μόνο κάποια σουτ, που δεν ανησύχησαν τον πορτιέρε των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ελάχιστες φορές τη σέντρα, έχοντας επιθετικές βλέψεις. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν μονίμως σε θέση άμυνας και στο 31’ είδε τον Σα να διώχνει με το πόδι το κοντινό πλασέ του Ζεσούς! Το γκολ φαινόταν να πλησιάζει και τελικά ήρθε πέντε λεπτά μετά. Ο Ζεζούς έδωσε στον Στέρλινγκ, αυτός με «τακουνάκι» μέσα στην περιοχή έδωσε στον Φόντεν, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1. Οι «πολίτες» είχαν κι άλλες ευκαιρίες, για γκολ, αλλά ο Σα δεν τους το επέτρεψε. να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός “φωνάζει” για τη φάση του γκολ, ζητώντας επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, για αγκωνιά του του Γκουντογκάν στον Ντρέγκερ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να… ξεμυτίσει επιθετικά στην επανάληψη, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη και είχε τους τρόπους να «σβήνει» κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων.

Το ματς κύλησε με αυτή την εικόνα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει… χαλαρή προπόνηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Στη μοναδική του τελική στον αγώνα (88’) ο Ολυμπιακός είδε το σουτ του Φορτούνη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής να φεύγει άουτ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα περιμένει να δει τι θα γίνει στο Μαρσέιγ – Πόρτο, που ακολουθεί, έχοντας την επόμενη αγωνιστική αγώνα στη Μασσαλία.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.