- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις της σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει την Τετάρτης (25/11, 19:55) τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, καθώς θα έχει ξανά αρκετές απουσίες. Διαιτητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε από την UEFA ο Ντάβιντε Μάσα.

Ο Ιταλός ρέφερι φέρνει ευχάριστες μνήμες στους Πειραιώτες, καθώς ήταν στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 για τους «32» του Europa League της προηγούμενης σεζόν. Επίσης, είχε διευθύνει και τη νίκη με 3-1 επί της Παρτιζάν, στο Βελιγράδι, τον Ιούλιο του 2017 για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Βοηθοί του 39χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, τέταρτος ο Πάολο Βαλέρι και στο VAR θα βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Ιράτι και Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.