Barcelona's Antoine Griezmann reacts after Atletico Madrid's Yannick Carrasco scored his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 21, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
- Διαφήμιση -

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έσπασε την αρνητική παράδοση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ανεβαίνει στην κορυφή.

Οι ροχιμπλάνκος δεν είχαν νικήσει ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος τους μπλαουγκράνα με τον Αργεντίνο προπονητή, αλλά το έκαναν τώρα. Με τον Καρασκό να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ, πιάνοντας τη Σοσιεδάδ στους 20 βαθμούς και στην 1η θέση της La Liga.

- Διαφήμιση -

Οσο για τη Μπαρτσελόνα, η οποία προβληματίζει συνεχώς, έμεινε στο -9 από την κορυφή και αν δεν βελτιωθεί άμεσα θα μείνει από νωρίς έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.